In de wolken

Het toekomstig Plinthos

Delano, Kai, Catootje, Vega, Floor, Jasmijn, Julie, Eva

Basisschool De Perroen uit Maastricht
Thema: Mens & Techniek

In de wolken

De stad:
In het land van Plinthos was het te dichtbevolkt. Dus wij hebben deze stad in de wolken gemaakt zodat er op de begaande grond meer plaats is voor natuur en landbouw. We hebben een google maps bord gemaakt waarop je de weg kunt vinden in de nieuwe stad van Plinthos. In het huis hebben we vliegende stoelen en vliegende tafels gemaakt zodat het veiliger is voor kleine kinderen. De stoelen kunnen niet wiebelen en daarom kunnen ze niet wippen. De stoelen kunnen omlaag door op een knopje te drukken.

Het huis:
Grondstoffen worden steeds schaarser. We willen en mogen de aarde niet langer uitputten en vervuilen. Ons huis heeft flexibele wanden waar drinken en eten uit komt dus hoef je nooit naar de supermarkt. Alles werkt ook op zonnepanelen en de lift dus ook. Daarbij heeft het huis ook een grote tuin waar je kan spelen en alle meubels zijn gerecycled. Alles maakt het leven makkelijk.

Deel dit project via:

[easy-social-share buttons=”facebook,twitter,google,pinterest” sharebtn_style=”button” counters=0 style=”button” template=”6″ point_type=”simple”]

Bekijk ook deze projecten


Groep: ALDTF
Gemma School uit Venlo
Thema: Mens & Techniek

Groep: Rik, Anouk, Nick en Tjasso
Basisschool Budschop uit Nederweert
Thema: Mens & Techniek

Groep: PROblemenoplossers
Basisschool De Hommel uit Venray
Thema: Mens & Gezondheid