Het huis van de toekomst

Future kids

Kiki, Amber, Loes, Kay, Charissa

Basisschool De Bolleberg uit Maria Hoop
Thema: Mens & Techniek

Het huis van de toekomst

Geachte mensen van Plinthos,
Wij namens: Kiki, Amber, Loes, Kay en Charissa hebben voor het onderwerp Mens en Techniek gekozen omdat het ons een leuk onderwerp leek. En ons het heel erg aansprak om een huis te bouwen voor over 50 jaar.
Wij hebben dit onderwerp gekozen omdat we het een interessant onderwerp vinden, en het belangrijk en leuk is. Wat je aan ons huis kan zien is dat het milieuvriendelijk is bijvoorbeeld:
De zonnepanelen, wekken energie op door dat de zon er op schijnt. En die energie weer voor alle apparaten die stroom nodig hebben.
De trap die energie opwekt, door dat je op de trap loopt. Die stroom zorgt weer voor andere energie.
De garage ondergronds, omdat dat weer ruimte zorgt voor de natuur.
Gebruikt recycle materiaal, hout van omgevallen bomen, kussens van oude kleding, de stenen die gemaakt zijn van klei en de klei kan tegen regen en de oude spullen die we niet meer nodig hadden.
De water pomp zorgt voor: het regenwater wat op het dak ligt, stroomt naar een recycle ton waar al het water wordt gerecycled en wordt dan weer op nieuw gebruikt om te douchen of voor drinkwater. De weg die het water aflegt wekt ook weer energie op voor alles wat energie kost.

Bedankt namens Kiki, Amber, Loes, Kay en Charissa dat wij de eer krijgen om deel te nemen aan dit toernooi.

Deel dit project via:

[easy-social-share buttons=”facebook,twitter,google,pinterest” sharebtn_style=”button” counters=0 style=”button” template=”6″ point_type=”simple”]

Bekijk ook deze projecten


Groep: Team 3
Basisschool Lahrhof uit Sittard
Thema: Mens & Gezondheid

Groep: MCFS 2017
Basisschool Petrus Canisius uit Puth
Thema: Mens & Gezondheid

Groep: Groep 2
Basisschool Aan de Meule uit Sittard
Thema: Mens & Techniek